Търсене
Тип на имота

Град

Максимална сума

Тип на обявата
Валутен конвертор
Искам да обменя ...
в
Реклама


Начало » Имоти » Продава апартаменти в Карпузица  
Имоти
Продава апартаменти в Карпузица
София, Княжево
цена: 49800
площ: 70 м²
Тип на имота: Апартамент
Оферта номер: 1797
публикувана: 10.10.2017
прегледи: 549
Тип на обявата: Продава се
Тип строителство: Ново

Продава едностайни, двустайни и тристайни  апартаменти в кв. Карпузица ,  различна квадратура в еднофамилна къща , където в момента тече вътрешно преустройство . 

 Обша характеристика на целия имот: Вода от градски водопровод, асфалт, канализация, газ (индивидулана газификация, проект за цялостна газификация сградата и съотв, нейното изграждане - не е предвиден), много тиха и спокойна улица, като цяло район с хубави къщи, много добра панорама към София и планината, детска градина на 100 метра (60 ЦДГ Бор), спирка на градски транспорт на 200м (автобус 107)., 26 СУ Йордан Йовков на 400м,. Много бърз достъп до бул. Цар Борис III и Околовръстен път (750м до спирки на трамваи 5 и 11). Разрешение за ползване от 2000г. Реализира се вътрешно архитектурно преустройство. Предстои подмяна на дограмата и топлоизолация със система Weber - висок клас, ремонт на общите части, озеленяване на двора, ремонт и подмяна на ел.инсталаци и ВИК инст., ремонт на общи части и тн. 


Възможност за закупуване: При издадено разрешение за вътрешно преустройство от общ. Район Витоша и одобрен нов архитектурен проект, като се има предвид, че сградата има вече съществуващо Разрешение за ползване (номер 97, от 28.03.2000, изд. от ДНСК). 
Етапи на плащане: 10% на предварителен договор след издадено разрешение за вътрешно преустройство. 
До 60 - респ. 70% при нотариално изповядване на сделката. Може да се осъществи непосредствено след издаване на разрешението за преустройство . 
30% - при довършване на всички строително монтажни работи. 

Възможност за обитаване на жилищата: Непосредствено след изповядване на сделката, с направено плащане в размер на до 70%. 

Посочената цена е за издаване на жилищата на шпакловка и замазка, респ. съшествуващото подово покритие, монтирани ключове и контакти, поставена входна врата с топло и шумоизолация. 

За повече инфо и огледи Галя Георгиева 0885 984838 

Запитване за имот
Име:
Телефон:
E-mail:
Запитване:
Въведете кода: