Търсене
Тип на имота

Град

Максимална сума

Тип на обявата
Валутен конвертор
Искам да обменя ...
в
Реклама


Начало » За Нас  
За нас
Предметът на дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Разполагаме с голям избор на имоти в София и извън нея. Предлагаме на Вашето внимание разнообразие от апартаменти, парцели, земеделски имоти, къщи и офиси. Тук ще намерите и много помощна информация, свързана с продажбите, наемите и управление на недвижими имоти. При нас ще се сблъскате с професионално обслужване и безупречно отношение към клиентите.
Основен принцип за работа на агенцията за недвижими имоти е защитата на инвестициите на нашите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремежът към висок професионализъм, коректност и сигурност и високото ниво на интеграция с колеги, коити са доказали лоялност и професионализъм.
Имолукс предлага високо професионално и модерно обслужване , ориентирано към качествен отговор на непрекъснато нарастващите изисквания на българските и чуждестранни клиенти. Агенцията разполага с богата собствена база данни и предоставя ежедневно актуаизирана информация за продажби и отдаване на имоти в столицата и страната. Агенция Имолукс предлага услуги, персонифицирани според индивидуалните изисквания на всеки конкретен клиент.Агенцията предлага компетентна юридическа информация при покупко-продажба или наемане на жилище или офис - площ, управление на притежаван от вас имот, оценки, застраховки, съдействие при кредитиране. Политика на Агенция Имолукс е да предоставя висококачествени услуги, отговарящи на нуждите на клиентите. За тази цел във фирмата се използват всички средства за комуникация и информация.

В условията на пазарната икономика, доверието на клиентите към нас е фактор с решаващо значение за реализация на конкретно поставените цели.
Като наши основни приоритети определяме професионализма и коректните взаимоотношения.
Служителите са предимно млади, амбициозни и високо-образовани хора, които се стремят да предложат на клиентите ни професионално изготвен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и да защитават интереса на клиентите.
Агенция „Имолукс” предоставя на Вас, Нашите клиенти множество възможности.
Предстои Ви да закупите или продадете имот. Нужен Ви е посредник, на когото можете да се доверите, да разчитате на коректност и професионално отношение, да получите пълна информация за пазара към момента, за да направите най-добрия избор. Нашата основна цел е да задоволим тези Ваши потребности и да отговорим на Вашите очаквания.
Принципите на които залагаме са:
- Непрекъснато професионално усъвършенстване.
- Индивидуален подход към всеки наш клиент.
- Отстояване на професионалната етика и дискретност.
- Високо технологично и информационно обслужване на клиентите .
- Коректност и поощряване инициативността на служителите.
Ние разчитаме на индивидуалния подход и грижата за клиента и след приключване на сделката, което ни прави изключителни.Ако имате интерес за съвместно сътрудничество, приветливият екип на Агенция Имолукс, Ви моли да не се притеснявате да ни потърсите.Предизвикателството за нас сте Вие-нашите клиенти!

С уважение: Ивайло Петков