Търсене
Тип на имота

Град

Максимална сума

Тип на обявата
Валутен конвертор
Искам да обменя ...
в
Реклама


Начало » Новини  
Новини
Наклонената кула Елипс Център отваря врати след по-малко от година
10.09.2017

Сградата се намира на бул. "Цариградско шосе", в новооткрояващия се бизнес район на столицата, в непосредствена близост до метрото, летището и жилищните райони Младост и Дружба, ще бъде завършена в средата на 2018 г., съобщи инвеститорът Илпа Девелопмънт.
След рестартирането на Елипс Център , инвеститорът Илпа Девелопмънт реши да влезе в партньорство, в областта на управлението на активи и съоръжения, и номинира Лендмарк Пропърти Мениджмънт за надежден мениджър на офис сградата.
С височина от 50 м, наклонена и с огледална фасада (в процес на остъкляване), кулата е с висока енергийна ефективност, обширно озеленяване и съобразена с параметрите за най-висок клас офис сгради. Предназначена е основно за ИТ и аутсорсинг наематели, които са и водещият двигател на пазара в момента.
За тяхната безпроблемна работа са предвидени и резервен дизелов генератор, високоскоростни асансьори, двоен под от 16 см, UPS, система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и др.
Целта на фирмата инвеститор Илпа Девелопмънт е да изгради комплексна система от услуги и решения, които да не ограничават пребиваването в сградата единствено до работното място.
Уорклекс подходът (от Work и Relax - worklax) е изключително иновативен и предлага съчетание на работата с релакс в стресови моменти, и възможност за по-нетрадиционни форми на работни срещи, които създават предпоставки за увеличаване ефективността на работния процес и продуктивността като цяло.
Уорклекс решенията ще са разположени на първо подземно ниво (B-1), а на горните етажи са предвидени възможности за спортни кътове.
Ресторантът на първия етаж ще има изключителна озеленена тераса с уникална панорама. На партерното ниво ще има вертикална градина, паркинги за велосипеди и зарядни станции за електромобили.
Стремежът на Елипс,  е да предложи устойчива, зелена, функционална среда, която носи комфорт и сигурност на наемателите и хармония с околното пространство.

 Източник: imoti.net